fjadring

Fjädring

Luftfjädring

För att säkerställa goda köregenskaper och komfort även med tungt lastade bilar kan du behöva uppgradera fjädringen på din bil. Det bästa valet är en luftfjädring med tillhörande kompressorsats. du kan då reglera fjädringen från kupén. Lite enklare kan det bli om du kan tänka dig att reglera fjädringen på närmaste mack. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

mad_powerspring_system7

Det finns tre sorters luftfjädring:

  • Dubbel luftkudde för större skåpbilar, lastbilar och husbilar.
  • Svart luftkudde för skåpbilar och pickuper.
  • Röd luftkudde för mindre fordon.
 

Hjälpfjädring

Ett enklare sätt att behålla goda köregenskaper och komfort med tungt lastade bilar är att montera hjälpfjädrar. Det finns flera olika sorter. Några av de lösningar vi har hittar du nedan, men det finns fler.Kontakta oss för mer information och prisuppgift.

HV klMAD-rear-spring